Trendystyle.net | Bloesjes-met-print-tic!

Bloesjes-met-print-tic!

Ik ben zo iemand die honderd keer hetzelfde koopt! Zo ben ik dol op blouses …

Blouse met printIk ben zo iemand die honderd keer hetzelfde koopt! Zo ben ik dol op blouses met een fantasietje. Elke keer sta ik in de winkel weer met een printje in mijn handen. Net even ander model, net even ander kringeltje of kleurtje. Maar J.J. Martin, ex-model en fashion editor, moet dezelfde ‘fashion tic’ hebben want elke keer weer zie ik haar met een ‘printed blouse’. Deze foto maakte ik bij Louis Vuitton. Ik vind de combinatie met de ruwe legerstof super. Overigens is het militaire jasje (helemaal in!) ook niet zo sober als het lijkt. Zie de achterkant. Een heel geraffineerde combi! Wat jullie?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE