Trendystyle.net | Hoe was jouw 2012?

Hoe was jouw 2012?

Bijna 2013. Tijd om de balans op te maken. Hoe was jouw 2012? Voor de …

Bijna 2013. Tijd om de balans op te maken. Hoe was jouw 2012?

Hoe was jouw 2012?

Voor de één was 2012 een onbeduidend jaar. De ander zal dit jaar herinneren vanwege – laten we zeggen – een spectaculaire reis of een nieuwe baan. Voor velen zal het jaar 2012 altijd bijzonder blijven omdat het een uitzonderlijke gebeurtenis bracht: een geboorte, een jubileum of wellicht een triest afscheid van een geliefde. Voor weer anderen was het een jaar met een sterretje omdat ze hun Grote Liefde ontmoetten. En er zullen mensen zijn die dit jaar altijd zullen heugen omdat ze een grote innerlijke groei hebben doorgemaakt of omdat ze diepe emoties hebben beleefd.

Maar hoe was jouw 2012? Een jaar om snel af te sluiten en met een schone lei te beginnen? Een jaar dat je nog lang met plezier zal heugen? Een jaar met een onverwachte ommezwaai? Of was het voor jou een nietszeggend jaar en heb je wel zin in wat actie in 2013? Vertel ons hoe jij 2012 hebt ervaren.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE