Time machine. A new me!

De afgelopen tijd heb ik enorm veel gereisd en veel te weinig tijd gehad om te fotograferen. Ik mis dat echt ongelooflijk! Wat wordt de wereld serieus zonder mijn camera! Gelukkig kwam er in deze dagen een Japanse ’tijdmachine’ op mijn pad. Ik heb al eerder over deze magische photobooths geschreven. Zodra dit hokje in zicht kwam, stond mijn besluit vast. Ik moest en zou op de foto. Dat ik een horde tieners als publiek had, kon me niet schelen! Love these machines! Ze maken je zo jong en slank!!!!!!!!! Big kiss!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.