Trendystyle.net | Trendystyle | De Beaubourg van Breil. Het horloge met sex-appeal. Don’t Touch My Breil

De Beaubourg van Breil. Het horloge met sex-appeal. Don’t Touch My Breil

Met een Breil aan je pols maakt het niet uit wat je qua kleding draagt …

Beaubourg horloge van Breil
ADVERTORIAL – De Beaubourg collectie van Breil

Met een Breil aan je pols maakt het niet uit wat je qua kleding draagt of hoe je haar zit. Breil horloges stralen luxe, kracht, zelfverzekerdheid en sensualiteit uit. Breil horloges hebben sex-appeal en maken je onweerstaanbaar (maar o wee als er iemand aan je Breil komt). De overbekende slogan ‘Don’t Touch My Breil’ van het Italiaanse topmerk vat het allemaal krachtig samen.

De mooie, stoere en luxe stijl van Breil komt ook tot uiting in de Beaubourg collectie die het Italiaanse horlogemerk op dit moment introduceert. Het ontwerp is geïnspireerd door een ontwerp uit 1978. De kenmerkende horlogekast en fraaie lederen band met opvallende sluiting zijn gebaseerd op het originele ontwerp maar zijn ge-upgrade naar de Breil designstandaard van 2016.

De Beaubourg collectie van Breil
De Beaubourg van Breil is verkrijgbaar met leren band of stalen mesh band

De leren horlogebanden van de Beaubourg zijn van gemaakt van Italiaans leer. Voor een extra stoere look kies je een Beaubourg met stalen band. De Beaubourg collectie geeft je de keuze. Maar het meest spannende aan de Beaubourgs is misschien wel dat de uurwerken uniseks zijn.

De Beaubourg collectie van Breil
De Beaubourg collectie van Breil

Het stoere ontwerp doet het fantastisch aan een mannenpols en staan voor alles wat power en luxe is, terwijl het contrast tussen het krachtige design van dit Italiaanse luxe horloge en een vrouwenpols ronduit ongelooflijk sensueel is. Vergelijk het met de sexy feeling van ‘boyfriend jeans’ en ‘boyfriend blazers’. In combinatie met een sportieve of casual look is een Beaubourg supercool, in combinatie met een avondjurk wordt dit androgyne horloge aan een vrouwenpols sexy en intrigerend.

De Beaubourg collectie van Breil
Beaubourg van Breil, € 199,-

Het zou dus wel eens een handige zet kunnen zijn om je partner – misschien voor Sinterklaas of Kerst – met een exemplaar uit de Beaubourg collectie te verblijden. In een onbewaakt moment ga jij ermee aan de haal :-)

Alhoewel, het ‘Don’t Touch My Breil’ geldt natuurlijk ook voor hem…

Ons advies? Zet dit horloge op de verlanglijstjes van jullie beiden zodat jullie tegelijkertijd met een onweerstaanbaar stoere Breil op de proppen kunnen komen. Het dragen van eenzelfde horloge als je partner is enorm sexy. Het staat pittig en powerful maar schept ook een intieme band tussen jou en hem. Jij en hij verbonden door een Beaubourg.

Klik hier voor meer informatie.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE