'Bad boy' Adonis Bosso bij Iceberg

De cast voor de Milan Fashion Week zomer 2013 was ronduit ‘eigenaardig’. Aan de ene kant zagen we de ‘brave jongens’ met een quasi-naïeve look, aan de ene kant zagen we de stoere ‘bad boys’. Het was een rode lijn die we op veel catwalks tegenkwamen. Dezelfde (tegenstrijdige) moods domineerden de collecties. Aan de ene kant zagen we chique en ogenschijnlijk eenvoudige outfits met elegante lijnen, aan de andere kant vierden rapper & rock moods hoogtij! Eén van de ‘bad boys’ bij Iceberg was de Canadees Adonis Bosso. Ik fotografeerde hem tijdens een kleine – laten we zeggen – koffiepauze.

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE