Trendystyle.net | In Milaan tijdens de EK finale. Gaan ze winnen?

In Milaan tijdens de EK finale. Gaan ze winnen?

Nee, dit gaat geen mannenblog worden :-) Ook al heb ik het de afgelopen dagen …


Nee, dit gaat geen mannenblog worden :-) Ook al heb ik het de afgelopen dagen tijdens de Fashion Week Uomo (lees: Man) veel over mannen gehad. En nu dan de EK finale die ik vanuit Milaan volg. Het is op dit moment 2-0 voor Spanje (44ste minuut van de eerste helft). Vlak voor de wedstrijd heb ik een wandelingen door de vie van Milaan gemaakt. De straten waren nagenoeg verlaten maar was niets van voetbalgekte te merken. Ik heb een sporadische vlag gezien, wat vlaggenverkopers op de hoek van de straat, een enkeling met een vlag rond de schouders en een rugzak waar nog net een trompetje uitstak. Daar bleef het bij. Alleen bij de ijssalon was het rond half 9 nog even heel druk. En de laatste pizzabezorgers snelden zich door de straten. Maar verder straalde de stad rust uit. Veel ramen stonden wijd open voor verkoeling die niet zal komen. Het is nu nog 33 graden. De eerste helft is inmiddels voorbij… Incrociamo le dita!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE