Trendystyle.net | Fashion trends | Kledingtips | Onder deze jurk… deze schoenen!?

Onder deze jurk… deze schoenen!?

Op deze foto’s zie je journaliste en fashionista Anna Dello Russo bij de show van …

Op deze foto’s zie je journaliste en fashionista Anna Dello Russo bij de show van D&G in Milaan. De Italiaanse is een vaste gast bij de modeshows en vooral jonge en fanatieke bloggers zijn gek op haar. Ze laten zich maar al te graag met haar fotograferen. Anna heeft een nogal uitgesproken smaak als het om de mode gaat (er gaan verhalen dat ze enorm veel kleren en schoenen heeft, zoveel dat zelfs haar keukenkasten tot garderobekasten zijn omgebouwd). Hier draagt Anna een jurkje met sjaalprint (waarschijnlijk van D&G, waarvan ze op het moment van de foto de mannenshow voor 2013 gaat zien). Ik was nogal verbaasd om te zien dat ze onder het jurkje de ‘overweldigende’ bloemenschoenen van Blumarine droeg. Wat vinden jullie ervan? Op de catwalk is één ding, in real life….

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE