Fotoduel met topmodel Sebastian Sauvé

Op deze foto’s zie je een ‘fotoduel’ tussen topmodel Sebastian Sauvé en mij. Eigenlijk hadden we ook even camera’s moeten uitwisselen zodat we ook foto’s van elkaar hadden. Nu heb ik dus alleen maar één kant van het verhaal. En wat voor een verhaal! Sebastian Sauvé is een opmerkelijk persoon. Hij heeft een expansief karakter en heeft altijd zijn woordje klaar. Ik publiceerde Sauvé al eerder op The Blonde Potato met zijn goocheltrucs. Verder heeft dit topmodel ook een interessant blog over… het leven van een topmodel! Het kon niet anders! Wat vinden jullie van deze jongeman?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE