Backstage bij Issey Miyake in Parijs

issey-miyake-herfst-winter-2014-2015Mon Dieu! Parijs slokt me in deze dagen helemaal op. Vergelijken bij de Franse modestad is Milaan een makkie. Daar is het allemaal wat kleinschaliger maar daardoor wel zo elegant. Parijs is groots en pompeus. Ik moet me echt door deze dagen heen vechten. Zoveel mensenmassa’s, zoveel fashion victims, bloggers en fans. En het weer helpt niet mee. Ik heb een paar flinke regenbuien te pakken gehad. Maar een foto deze (backstage bij Issey Miyake) maakt véél – zeg maar ALLES – goed. Het model is Ling en ze is niet Japans (wat je misschien bij Miyake zou verwachten) maar Chinees :-)

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE