Trendystyle.net | Fashion trends | Stella Jean. Italië nieuwe modetalent

Stella Jean. Italië nieuwe modetalent

De modeweek in Milaan zit erop! Ik sloot de week vandaag af met de show …

stella-jean-herfst-winter-2014-2015-06 stella-jean-herfst-winter-2014-2015-05 stella-jean-herfst-winter-2014-2015-04 stella-jean-herfst-winter-2014-2015-03 stella-jean-herfst-winter-2014-2015-02 De modeweek in Milaan zit erop! Ik sloot de week vandaag af met de show van Stella Jean. Deze half-Italiaanse half-Haitïaanse ontwerpster wordt wel genoemd als één van Italië’s nieuwste talenten. Haar mode is zonnig, kleurrijk en etnisch. Op het eerste gezicht niet echt commercieel (en dat is een plus!) maar er zitten echt schitterende én draagbare items tussen. Hier alvast wat backstage shots. Eindelijk was er iets te zien :-) En de locatie was super! Tegenover de Dom in één van de vertrekken van het Palazzo Reale. Arrivederci Milano! Op naar Parijs!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE