De weerwolf van Antonio Marras

antonio-marras-herfst-winter-2014-2015-03 antonio-marras-herfst-winter-2014-2015-01I love Marras! Antonio Marras is één van mijn lievelingsontwerpers. Ik ben dol op zijn shows. Vandaag showde de Italiaanse ‘eilander’ (afkomstig van Sardinië) zijn collectie voor volgend jaar winter en alles stond in het teken van de ‘weerwolf’. De kapsels en make-up van de modellen spraken boekdelen. Het was SUPER om backstage te fotograferen en de collectie zelf is te gek. Op veel items kwam de weerwolf als zodanig terug. En zoals altijd was de entourage van de show van deze Italiaanse ontwerper fantastisch. Applaus voor Marras. Wat is jouw eerste indruk?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE