Home | Fashion trends 2022 | Rihanna in town :-) Topmodellen onder vuur

Rihanna in town :-) Topmodellen onder vuur

Balmain herfst winter 2014 2015Toen ik gisteren in Parijs aankwam, wist ik gewoon even niet meer waar ik het zoeken moest. Mijn eerste show was Balmain in Hôtel de Ville. Wat een chaos was het daar. Buiten stonden duizenden fans die het nagenoeg onmogelijk maakten om streetstyle foto’s te maken en die na afloop van de show de topmodellen bestormden. Supermodel Karlie Kloss was behoorlijk verbouwereerd toen ze spontaan gezoend werd terwijl het Britse model Edie Campbell het allemaal lijdzaam onderging. Anyway, clou van het verhaal is dat Rihanna bij de fashion show van Balmain te gast was (en ’s avonds stal ze de show in een doorzichtige zwarte net-topbij de after party show) en dat trok natuurlijk alle aandacht. Later zag ik nog een handjevolfans voor het Mandarin Hotel die hoopten een glimp van de popster op te vangen. Ben blij dat vandaag de ‘rust’ in Parijs was gekeerd :-)

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE