Trendystyle.net | Culinair | Aardbeienfeest!

Aardbeienfeest!

Het aardbeienseizoen is aangebroken. Eindelijk is het weer zover! Vergeet vooral niet om ervan te …

Aardbeienfeest

Het aardbeienseizoen is aangebroken. Eindelijk is het weer zover! Vergeet vooral niet om ervan te genieten. In deze dagen liggen de zomerkoninkjes blozend en geurend in de supermarkten en bij de groentenboer op je te wachten. Haal de zomer in huis!

Wij hebben een paar lekkere, zomerse aardbeiensuggesties voor je. Wat dacht je van risotto met aardbeien, een origineel hoofdgerecht. Voor een fris en gezond aperitief verwerk je de aardbeien in een aardbeiencocktail. Als dessert denken we aan een aardbeienbavarois, misschien wat bewerkelijker maar toch heel eenvoudig te maken. Of aan aardbeien met meringues, nog altijd een winnende combinatie. Een aardbeientaart is ook niet te versmaden. Neem als uitgangspunt een gemakkelijke (of kant-en-klare) taartbasis en overlaad  ‘m met aardbeienjam, verse aardbeien en slagroom. Om je vingers bij af te likken!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE