Aardbeienfeest!

Aardbeienfeest

Het aardbeienseizoen is aangebroken. Eindelijk is het weer zover! Vergeet vooral niet om ervan te genieten. In deze dagen liggen de zomerkoninkjes blozend en geurend in de supermarkten en bij de groentenboer op je te wachten. Haal de zomer in huis!

Wij hebben een paar lekkere, zomerse aardbeiensuggesties voor je. Wat dacht je van risotto met aardbeien, een origineel hoofdgerecht. Voor een fris en gezond aperitief verwerk je de aardbeien in een aardbeiencocktail. Als dessert denken we aan een aardbeienbavarois, misschien wat bewerkelijker maar toch heel eenvoudig te maken. Of aan aardbeien met meringues, nog altijd een winnende combinatie. Een aardbeientaart is ook niet te versmaden. Neem als uitgangspunt een gemakkelijke taartbasis (klik hier voor het recept) en overlaad  ‘m met aardbeienjam, verse aardbeien en slagroom. Om je vingers bij af te likken!

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS