Zijn mannen met tatoeages sexy?

Tatoeages zijn op dit moment een trend en op de internationale catwalks voor zomer 2011 zagen we heel wat mannelijke modellen met erorme tattoos in hun nek, op hun borst, op de onderbuik, armen en benen (wil je hier meer over lezen, klik dan hier). 

Modeontwerpers als Frankie Morello en Vivienne Westwood kickten erop en stemden hun cast erop af. En de modejournalisten backstage waren duidelijk geïntrigeerd door de vele tatoeages (weer eens iets anders om over te schrijven). 

De een vindt kleurige of provocerende huidversieringen enorm sexy, de ander schrikt ervoor terug, wellicht omdat er achter een tatoeage een hele levensstijl en filosofie schuilgaat.

Deze zomer zullen we – vooral op het strand – weer heel wat tatoeages gaan zien. Maar wat vinden we er eigenlijk van? Is een man met een tatoeage sexy of juist niet? Hangt het misschien van de hoeveelheid, de stijl en ja, ook de plek van de tatoeage af? Schrikken tatoeages of zijn ze juist aantrekkelijk?

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

36 gedachten over “Zijn mannen met tatoeages sexy?”

 1. Ik kan alleen al door het kijken naar mannen met tattoo’s botergeil worden, om het zo maar even te benoemen. Mijn eigen vriend had dat ik hem vier jaar geleden leerde kennen nog maar 5 tattoo’s, deze waren niet echt mooi en door een beginner gezet. Nu heeft hij er nog veel meer bij en zijn rechterarm is nu één mooi geheel geworden. De oude tatoo’s zijn bijgewerkt door iemand die zijn vak verstaat. Ik vind hem nu echt zo sexy. Ik hoef alleen maar naar zijn arm te kijken om het warm te krijgen. Binnenkort gaat zijn hele rug ook vol. Nou ik wacht emt spanning.

 2. Ja, super sexy. Ze hoeven van mij niet helemaal vol staan. Maar een paar op z´n arm en rug en buik vind ik erg sexy. Het liefst wel zwart wit. Gekleurd vind ik minder, mag wel klein beetje. Ik vind het anders te overweldigend worden.

 3. zelf den ik ook gek van tatooages en mijn man,
  Heeft er ook un aantal, en ik vind het ook mooi,
  Maar het mot geen kleurplaat worden ;>)

 4. Ik vind tattoo’s niet lelijk.
  Maar het moeten er niet teveel worden, en niet op bepaalde plekken zitten.
  Neem dan als voorbeeld: de nek, de hele rug, hele armen vol of zelfs in het gezicht.
  Ik vind het afschuwelijk! (wel respect voor de mensen die het doen hoor, begrijp het niet verkeerd).
  Ik vind 1 of 2 tattoo’s zijn sexy, maar meer.. nee daar knap ik dus echt op af.

 5. Ik vind het verschrikkelijk, misschien oppervlakkig maar ik krijg gelijk een tokkie-idee van al die tattoo’s. Zelfs een kleintje vind ik eigenlijk al te veel. Ik vind het macho, asociaal en lelijk. Dat komt omdat mannen eigenlijk nooit een kleintje hebben, en altijd op een plek die zo opvalt. Bij vrouwen vind ik het wel erg mooi, omdat die meestal vrij onopvallend zijn. Op de voet vind ik helemaal geweldig. Maargoed, bij mannen vind ik het helemaal niks en een enorme afknapper.

 6. Mijn vriend heeft een hele mooi eigen ontworpen tattoo op zijn arm. vind hem echt onwijs mooi bij hem staan. en moet er ook op zijn minst elke dag eventjes naar kijken :D ! zelf heb ik er ook een op mijn onderrug (ook een eigen ontwerp) en we nemen allebei binnenkort en nog een. maar net wat Natas zegt, voor mij hoeft het ook geen kleuren gedoe wezen, misschien hier en daar kleurtje er in. maar vind tattoos sowieso onwijs gaaf en mooi bij mannen staan !!

 7. Tattoo’s vind ik geweldig. Maar dan wel de echte tattoeages, en de echte mannen. Niet de hype van tegenwoordig om overal maar een tribal neer te knallen, of het overal te showen. Gewoon, zoals het ‘vroeger’ was, dat beperkte wereldje, die mannen met tattoeages… Wat mij betreft zorgt een goede tattoeage alleen maar voor extra aantrekking ;)

 8. Van mij mag een man er helemaal onder zitten! Armen,rug,buik,kuiten…maar niet in het gezicht of nek.
  Zelf heb ik meerdere waaronder een halve body en vind dat mooier dan meerede kleintjes.
  En voor wie het niks vind, andere kant opkijken dan!

  Ik zeg, mannen: doen!

 9. Ik vind tattoo’s wel sexy maar soms kan het toch een beetje te ver gaan
  Het mogen er best veel zijn, en een hele arm vol is soms ook erg hot
  Maar een hele rug vol vind ik denk ik een beetje too much
  En in het gezicht vind ik ook niks

 10. Ik vind het echt intzettend sexy! Ik hoop dan ook dat mijn vriend hem gauw laat zetten. Hij heeft het er wel eens over dus maby im lucky;)
  Voor de dames die niet van tattoo’s houden.. Kijk dan eens goed naar Ami van Miami Ink. Hoe kan je die nou niet sexy vinden!

 11. In mijn rechtstreeksheid kan ik alleen maar zeggen: walgelijk en heel afknappend. Ik trof op een dag dé man voor me. Alles perfect, ook zijn karakter. Totdat ik zijn 2 rozentatoeages onder zijn T-shirt zag, waar hij totaal niet het type voor was, vond ik (en dat vonden anderen ook, zei hij…). Ik was meteen genezen. Daar elke dag tegenaan moeten kijken Tatoeages en ik gaan totaal niet samen, ik haat ze! Maar waarschijnlijk komen op deze site meer liefhebbers dan haters, dus ik zal wel in de minderheid zijn. Iemand die ze haat komt meestal alleen per toeval op zo’n site als deze uit en zoekt deze sites niet op. Ik vind het maar vies en smerig om te zien en koppel er meteen een wrange smaak aan. Ik wil nog geen millimeter tatoeage op mijn mooie, gave lijf al leggen ze me er een miljoen euro voor neer… Ze zijn overigens behoorlijk kankerverwekkend voor wie het nog niet wist. Wat mij betreft mag deze modegril (loop maar allemaal met de kudde mee, denk ik dan….) weer snel overwaaien. Ik ben nogal rechtstreeks, maar ieder zijn mening. Voor een partner van mij geldt de harde eis om vrij van tatoeages en piercings te zijn en ze ook nooit te willen in een relatie met mij. Er zijn nog altijd meer tegenstanders dan voorstanders. Dus wie op safe wilt spelen blijft mooi vrij van deze inktpatronen.

 12. Verschrikkelijk. Als ik mannen zie die helemaal onder de tatoeages zitten, gatver. Een kleintje kan wel maar.. de meesten moeten het ook meteen weer zo uitbundig doen.
  Maar goed. iedereen heeft een eigen mening en die respecteer ik ook.
  !

 13. Het zou wel mooi zijn,maar tien te veel ..
  1 oF 2 zou nog kunnen maar 3,4,5,…Is te veel
  Het hoeft niet zo vol te zitten !
  Doeiii
  Esmee (K)

 14. Ik vind het wel sexy, maar het moet niet te veel zijn. Ik knap er bijvoorbeeld wel op af als een mooie man zijn hele lijf heef laten tatoeëren of een groot deel ervan.

 15. Tatoeages? Voor boeren en primaten met een zeer laag IQ. Een fatsoenlijk gestudeerd man zal dezen nooit nodig hebben .

 16. Ik vindt het prachtig !!!!!!!!!!!!!!!!
  maaar niet ingekleuurdd of clowns enzoooo afschuwelijk
  maaar vooral een tattoo op de nek egtt heel moooi

 17. Ik vind tattoos ook niet zo mooi wat ieder ander doet alle respect voor moeten ze ook allemaal zelf weten maar ik zou het niet willen en mijn man ook niet naar mate je ouder word verlept je tattoo en ziet het er niet meer uit.

  wat ik al zei ieder zijn eigen mening.

 18. het ligt er een beetje aan,
  mijn vriend heeft 2 tattoo’s op rechterpols en dat staat hem heel goed. maar ik vind 2 dan ook wel genoeg. kleur vind ik persoonlijk niet mooi.
  zelfs zou ik nooit een tattoo laten zetten maar bij anderen vind ik het bijzonder vooral als er een verhaal achter zit

 19. Hoezo zou het asosociaal moeten zijn ?
  Ik bedoel : hallo we leven in 2010 , vandaag de dag heeft bijna iedereen tattoo’s. En ja het is/ kan best heel sexy zijn ja ;)

  Groetjes
  xx

 20. 1 tatoeage kan best heel sexy zijn voor mij het liefst op het schouderblad of bovenarm (tribal) bij een man ( voor mij juist wel een klein beetje in gekleurd) Interessant wordt het als het een betekenis heeft. Maar een hele arm, nek, arm vol gruwelijk dan ben ik gelijk afgeknapt.

  Lelijk vind ik het als het altijd zichtbaar is. Het moet een beetje spannend en dus sexy blijven en idd stijlvol vind ik het niet op nek of arm. Bij veel beroeps groepen moet je toch representatief zijn en dan kan zo’n tatoeage je later nog wel eens opbreken. Echt een afknapper vind ik het als je namen, initialen of gezichtjes van kinderen op je arm zet. Of het moet betekenis hebben……..

 21. Zijn mannen met tatto’s sexy?

  Soms wel / soms niet. Met een aantal mede trendy’s ben ik het eens als ze op verkeerde plekken zitten is het een afknapper. Of een verkeerd plaatje natuurlijk.

  Kent er iemand LA INK ?? te zien op o.a. Discovery.. Daar komen echt wel mooie tatto’s voorbij. Affin goed voor hen maar voor mezelf vind ik het echt zonde. Bij vrouwen maakt het snel ordi.

 22. Ik vind zwart-wit tattoos mooi voornamelijk als ze de lijn van het lichaam volgen.
  Bijv. als je een lang-gerekt plaatje hebt dan moet hij over het hele been, van knie tot enkel. Dan komt hij tot zijn recht. Als datzelfde plaatje slechts 5 cm op een kuit of boven de enkel staat lijkt het meteen een stuk minder. Ik ben het overigens met iedereen eens: je moet het helemaal voor jezelf doen. Als je jezelf er mooier door vindt worden zeker doen, anders zeker niet.

  Maar of mannen sexy zijn door hun tattoos? Een hoop leuke reacties hierboven, maar zelf heb ik er nooit zo over nagedacht ;-)
  Maar dat zal in de ‘eye of the beholder’ zijn. Vrouwen met tattoos vind ik wel sexy, maar dan wel een paar grote die het lichaam volgen. Meerdere kleine kan zorgen voor een ordinaire look en dat is dan weer een afknapper. En inderdaad: overdaad schaadt.

 23. Inderdaad als ik een man met tattoo zie moet ik meestal meer dan een keer kijken. En kan dan zo een slijmspoor trekken!!

 24. Tatoeages zijn sexy <3 Alleen bij mannen vind ik. Een tatoeage laat zien dat je een bad boy bent :)

 25. Ik was toen ik klein was al helemaal verlieft op Robbie Williams niet om hem, maar om zijn tatoeages. Ik vind het prachtig! Ik heb nu een vriend met 2 tatoeages en ik vind het zeker heel sexy! Ik ben alleen niet zo gek op die felgekleurde tatoeages.
  Bij vrouwen vind ik het ook mooi maar dan wel vrouwelijke tatoeages (bijv. die van Wendy v Dijk)

 26. 1 of maximaal 2 kleine zonder kleur kunnen heel sexy zijn, al hangt het natuurlijk grotendeels van de plek af, of het bij het lichaam past en wat natuurlijk :)

 27. Van mannen weet ik het niet, maar vrouwen met tattoos vind ik extra aantrekkelijk. Wat nog sexier is, is om een tattoo aan te brengen op een mooie zachte vrouwen huid… Dat is pas kicken…!

 28. Ik vind tattoos verschrikkelijk. Weerzinwekkend hoe mensen hun lichaam laten volkliederen met allemaal van die ‘persoonlijke’ dingen, de motivaties die ze eraan hangen vind ik meestal niet meer dan zielig en belachelijk. Net of je mooie dingen niet onthoudt als je ze niet op je lijf laar vereeuwigen. Waarmee we meteen bij nog een belangrijk bezwaar komen: Tattoos zijn hoog mode, maar in tegenstelling tot die mode, die altijd weer overwaait, kom je van die kliederboel onder je huid nooit meer af. Zit je daar straks op je 80ste met een grote inktvlek op je buik, die vroeger een tribal op je borst was. Moet er echt niet aan denken. En mannen met tattoos….. komen er bij deze jongen niet in. Loop maar lekker door met je ordinaire driften.

 29. Jan , pier en pol, ieder moet een tattoo , mensen hebben geen persoonlijkheid meer, leeg van binnen dus maar wat reclame van buiten. Morgen een voetballer met een toiletborstel in zijn kont en iedereen mee.
  Beeeeh, schapen.

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend