Trendystyle.net | Fashion trends | Dit zijn de grootste zonnebrillen trends voor lente zomer 2024

Dit zijn de grootste zonnebrillen trends voor lente zomer 2024

Ben jij aan een nieuwe zonnebril toe? Of heb je zin in een nieuw exemplaar? Check dan deze zonnebrillen trends voor lente zomer 2024

Dit zijn de grootste zonnebrillen trends voor lente zomer 2024
Dit zijn de grootste zonnebrillen trends voor lente zomer 2024. Bayonette bril. Foto Charlotte Mesman

Van retro-geïnspireerde monturen tot statement zonnebrillen. Het brillenaanbod van dit seizoen is opvallend trendy en voegen een edgy twist aan je lente- en zomerlook toe. Dit zijn de grootste zonnebrillen trends voor lente zomer 2024.

Bayonetta zonnebrillen

Een van de opvallende trends voor de zomer van 2024 is de heropleving van de bayonetta zonnebril. Met zijn kleine, ovale of zachte rechthoekige montuur en zijn minimalistische design zorgen deze zonnebrillen voor een instant ‘moeiteloos-cool’-allure. Hailey Bieber en Bella Hadid zijn grote fans van deze door Y2K geïnspireerde look, wat bewijst dat de bayonetta een grote comeback maakt.

Gekleurde monturen in pop stijl

Dit zijn de grootste zonnebrillen trends voor lente zomer 2024
Dit zijn de grootste zonnebrillen trends voor lente zomer 2024. Foto Charlotte Mesman

Een andere trend die deze zomer steeds populairder wordt, is de opkomst van monturen in pop kleuren. Van dikke, gewaagde stijlen tot strakke, minimalistische ontwerpen, bij deze zonnebrillen draait alles om het maken van een statement. Bijzonder opmerkelijk zijn de zonnebrillen met dikke witte monturen, die een frisse, moderne kijk op een klassieke look bieden. Deze brillen met pop allure voegen een speels vleugje aan je zomer outfits toe.

Klassiekers: van pilotenbril tot Wayfarer

Dit zijn de grootste zonnebrillen trends voor lente zomer 2024
Dit zijn de grootste zonnebrillen trends voor lente zomer 2024. Foto Charlotte Mesman

De immer populaire pilotenbril blijft de zonnebrillen trends domineren, waarbij merken als Tom Ford, Balenciaga en Saint Laurent eigentijdse interpretaties van deze tijdloze stijl bieden. Gekenmerkt door hun kenmerkende druppelvorm en metalen montuur, zijn aviators een eeuwige favoriet onder het modepubliek.

Zonnebrillen voor lente zomer 2024
Zonnebrillen voor lente zomer 2024. Foto Charlotte Mesman

Ook de klassieke Wayfarer van Ray-Ban met zijn ietwat hoekige, donkere montuur en donkere glazen en soortgelijke brillen blijven een lieveling in modeland. Het zijn ideale zonnebrillen voor die filmsterrenlook (met gegarandeerd anti-hangover camouflage effect).

Oversized brillen

Daarnaast gaan we zonnebrillen met uitvergrote kenmerken of overdreven details zien, zoals XL monturen, opvallende geometrische vormen en luxueuze versieringen die je zonnebril (en jou) een dure look verlenen.

Klik hier voor de modetrends voor de heren op ADVERSUS

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE