Trendystyle.net | The Blonde Potato | Zondagsbrunch in Soho, Hong Kong

Zondagsbrunch in Soho, Hong Kong

Ik begin Hong Kong een beetje te kennen en weet nu dat het zondag de …

zondagbrunch01
Soho, Hong Kong Island
zondagbrunch02
Soho, Hong Kong Island
zondagbrunch04
Soho, Hong Kong Island
zondagbrunch07
Soho, Hong Kong Island
zondagbrunch06
Soho, Hong Kong Island
zondagbrunch09
Soho, Hong Kong Island

Ik begin Hong Kong een beetje te kennen en weet nu dat het zondag de gewoonte is om massaal te gaan brunchen. Tenminste, in de chiquere buurten als Soho op Hong Kong Island. Ditmaal hadden ook wij een brunch-afspraak, en wel met Jin, geboren en getogen in Hong Kong. Ze nam ons mee naar Oolaa, een trendy tent die afgeladen vol was met locals en expats met kleine (en krijsende) kinderen. Het brunch-menu was westers en bijna elk gerecht bevatte wel eieren en bacon, zéér welkom na ons zaterdagnachtje stappen!

Na de brunch hebben we rond Hollywood Road nog wat streetstyle foto’s gedaan maar het was zo ontzettend warm en vochtig (mijn haar sprong spontaan in de krul) dat we al snel de koelte van de airconditioning weer opzochten. In ieder geval maakten we genoeg foto’s om jullie de leren sandaaltjes met paardenhaar die ik in Bangkok heb gekocht te laten zien. Ze sluiten met een doorzichtige band rond de enkel en een ritsje achter op de hiel en lopen enorm lekker. Ik kocht ze voor een zacht prijsje in een klein winkeltje en ze zijn in Thailand gemaakt. Ik ben dol op dit soort unieke dingen die je verder nergens ziet. Struinen jullie ook graag in kleine boetiekjes op zoek naar iets aparts of gaan jullie liever op safe in de grote winkelketens?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE