Trendystyle.net | Huidje met zilverglans :-)

Huidje met zilverglans :-)

Voor mijn reisje naar Hong Kong wilde ik me nu eens goed voorbereiden. Ik heb …

mac-make-up-2013-02 Voor mijn reisje naar Hong Kong wilde ik me nu eens goed voorbereiden. Ik heb mijn haar drastisch laten bijpunten (er ging een heel stuk vanaf) en ik vond dat er wel een nieuw make-upje tegenaan mocht. Goede smoes om bij M.A.C binnen te lopen! En natuurlijk kwam ik met een paar rake aankopen weer naar buiten. Eén van de beste adviezen was misschien wel om even geen foundation te gebruiken maar een gekleurde primer. Hierdoor ziet mijn huid er direct glanzender uit. Maar de grote truc was een beetje ‘zilverpoeder’ (Silver Dusk uit de collectie van Making Pretty). De make-up artist legde me uit om de losse poeder hoog op mijn jukbeenderen aan te brengen. Bij elke beweging geef het een schitterend effect. Verder adviseerde hij om pas na de zilverpoeder blush aan te brengen (heel lichtjes). En voor mijn lippen koos hij een snoeperig roze glosje. Het zijn van die momenten die je duur komen te staan. Maar je voelt je er wel beter door. Kennen jullie dit gevoel? Vast wel :-)

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE