Trendystyle.net | Mijn lievelingskleurtjes (morgen weer anders)

Mijn lievelingskleurtjes (morgen weer anders)

Hi allemaal. Ben net terug uit Hong Kong! Het waren enerverende dagen met als hoogtepunt …

Hi allemaal. Ben net terug uit Hong Kong! Het waren enerverende dagen met als hoogtepunt de persconferentie van de tentoonstelling van Jean-Michel Basquiat in Gagosian Gallery (hierover later meer). Alle reden om even extra aandacht aan mijn uiterlijk te besteden. Dit zijn de nagellak kleurtjes waar ik op dit moment helemaal weg van ben. De ‘huidkleur’ (links) vind ik het mooist voor mijn vingernagels. Het is een heel onopvallende kleur die voor een heel chique look zorgt. En het frambozenyoghurtkleurtje (rechts) vind ik leuk voor mijn teennagels. De kleur springt er een beetje uit, maar is net niet té en kleurde mooi bij de schoenen die ik mee naar Hong Kong had genomen. Wat zijn jullie lievelingskleurtjes op dit moment? Veranderen jullie ook elke keer van smaak?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE