Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Vingerkootjes ontharen en haargrenzen verleggen. Krijg nou wat!

Vingerkootjes ontharen en haargrenzen verleggen. Krijg nou wat!

De zomer komt eraan en ontharen is een hot item. Elke vrouw heeft op dit …

De zomer komt eraan en ontharen is een hot item. Elke vrouw heeft op dit gebied haar eigen ritueel. Een voorkeur voor een bepaalde ontharingsmethode en bepaalde lichaamszones die met scheermes, hars of ontharingsmachientje te lijf worden gegaan. Het zijn gewoontes die er in de loop van de jaren ingeslopen zijn.

Maar soms is het ook wel eens leuk om te experimenteren. Ook op ontharingsgebied spelen trends een rol. Iedereen weet bijvoorbeeld dat de bikinizone heel trendgevoelig is. Elke zomer weer wordt een bepaald ‘model’ als hip en sexy naar voren geschoven. Iedereen kent de kreten ‘total nude look’ en ‘streepje’ – om er maar een paar te noemen – wel.

Ontharen

Deze foto kwam ik tijdens één van mijn reizen tegen op de winkelruit van een beautysalon. Ik hoop dat jullie er net zo smakelijk om lachen als ik!

Zelf dacht ik wel zo ongeveer alles op ontharingsgebied te weten. Trouw houd ik mijn benen en oksels bij. De neiging is groot om ook mijn onderarmen eens mee te nemen maar ik ben altijd bang dat, als ik eenmaal aan een ‘zone’ begin, ik eraan vastzit. Iedereen zal inmiddels echter wel weten dat ik op het gebied van modes en trends niet erg veel principes heb en ik gemakkelijk over te halen ben om iets nieuws te proberen. Maar dat ik ooit nog eens mijn vingerkootjes zou laten waxen had ik nooit gedacht! Toen ik voor de grap een klein donker haartje op mijn wijsvinger aan mijn schoonheidsspecialiste signaleerde, greep ze direct haar waxstrips en gaf ze mijn vingerkootjes een grondige beurt. En zo ging ik dus overstag en voegde ik een nieuw gebied aan mijn ontharingsritueel toe.

Nog verbaasder was ik deze week toen ik een vriend van mij complimenteerde met zijn uitzonderlijk goed geknipte haar. Het zag er opvallend netjes en fris uit en zijn gezicht kwam veel beter tot zijn recht. ‘Dat zal wel komen’, zei hij mij, ‘omdat mijn kapper mijn haargrens heeft verlegd. Hij heeft de haarlijn boven mijn voorhoofd wat opgetrokken door de haartjes daar weg te halen. Hierdoor tonen de inhammen minder en oogt mijn gezicht meer open.’ Krijg nou wat!

Er valt op ontharingsgebied klaarblijkelijk nog heel veel te ontdekken! Ik ben benieuwd wat of jullie nog interessante tips hebben die jullie met ons willen delen. We kijken uit jullie reacties!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE