Rubber Duck wanted :-)

Rubber Duck Victoria Harbour Hong KongWat had ik graag de gigantische badeend van de Nederlandse kunstenaar Florentijn Hofman in de Victoria Harbour van Hong Kong gezien (en gefotografeerd). Helaas ging dat niet door want een paar dagen voor mijn aankomst in HK raakte Rubber Duck gewond (lees: lek) en bleef er niet meer dan een ‘omelet’ op het water over. De ‘omelet’ werd afgevoerd met de belofte dat Rubber Duck spoedig weer terug zou komen. Volgens de laatste berichten is de 16,5 meter hoge badeend alweer opgeblazen maar vanwege de heftige buien is het nog niet mogelijk om hem (haar?) weer te water te laten. Dat las ik in de krant in Hong Kong (ik heb gelijk maar even een foto van het nieuwsbericht gemaakt). Dat het noodweer was, kan ik bevestigen. Maandagavond was ik in de ‘Harbour City’ mall en het leek wel of de hel losbrak. Het donderde en stortregende… Ik was in het warenhuis gevangen. En tijdens de talloze rondjes die ik maakte, stuitte ik op een lange rij mensen die zich ook allemaal op Rubber Duck hadden verheugd. Ze troostten zich met de fototentoonstelling :-)

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE