Snapshots on Pottinger (beetje spooky…!)

Streetstyle Pottinger Street Hong Kong Pottinger Street in Hong Kong is een van de meest gefotografeerde straten. De hobbelige trappen (de locals noemen deze straat  Stone Slabs Street) vormen elke dag weer de perfecte entourage voor fotoshoots voor tijdschriften en bruiloften. Wij kwamen er zondagavond langs en zagen verschillende professionele sets met modellen. Ik kon het niet nalaten om ook even te poseren… voor de mobiele telefoon. Het resultaat is een beetje spooky maar toch! Vinden jullie het ook leuk om voor de camera te poseren? Of neem je herinneringen liever in gedachten mee? Ik wil altijd alles met de camera vastleggen maar  het kan ook een obsessie worden :-)

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.