Trendystyle.net | Fashion trends | Zoekplaatje :-) Backstage in Parijs

Zoekplaatje :-) Backstage in Parijs

Tijdens het editen van modefoto’s voor Trendystyle, stuitte ik op deze backstagefoto die ik bij …

backstage-paris-fashion-weekTijdens het editen van modefoto’s voor Trendystyle, stuitte ik op deze backstagefoto die ik bij Tsumori Chisato maakte. Ik vind ‘m wel grappig omdat er zoveel op te zien is. De foto lijkt wel uit twee lagen opgebouwd en helemaal rechts zie je mij in beeld! Dik ingepakt want tijdens de Paris Fashion Week voor winter 2013 2014 was het berenkoud!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE