Trendystyle.net | Fashion trends | Isabel Marant pour H&M. Zojuist de collectie gezien (en gekocht!)

Isabel Marant pour H&M. Zojuist de collectie gezien (en gekocht!)

Een tijdsverschil van 6 uur met Nederland kan zo zijn voordelen hebben. Om 2 uur …

Isabel Marant pour H&Misabel-marant-hm01Een tijdsverschil van 6 uur met Nederland kan zo zijn voordelen hebben. Om 2 uur vannacht (Nederlandse tijd) opende H&M hier in Bangkok de deuren voor de collectie van Isabel Marant pour H&M en, alhoewel ik er pas om 11 uur (lokale tijd) binnen liep, kreeg ik de collectie toch als één van de eersten ter wereld te zien :-) Het was heel rustig, de collectie hing er nog compleet en het rijenstelsel (10 minuten per groep en slechts 2 items per persoon) was allang niet meer van toepassing. Slechts 37 mensen hadden zich om 8 uur vanmorgen in de rij opgesteld. Jammer, want de collectie is de moeite waard. Ik ben al jaren fan van Isabel Marant en deze H&M-collectie is in lijn met wat ik in Parijs van haar op de catwalks gezien heb. De collectie is draagbaar, trendy, stoer en sexy en ook goed afgewerkt. Ik had de collectie van tevoren bestudeerd en niets viel tegen. Ik had me voorgenomen om alleen de zwarte leren broek met veters aan de zijkant te kopen, maar daar kwamen nog een zilverkleurige ceintuur, een wit hemdje en de sailorspet (kindermaat) bij! Ben echt verkocht! Ook de oversize jassen vind ik ook erg mooi maar wel tijdsgebonden. Wat gaan jullie kopen?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE