Een man kan de was doen ;-)

WastipsTijdens de modeweken verkeer ik in een mannenwereld. Omdat ik zelf (ook) de shows wil fotograferen, sta ik vaak op het podium aan het begin van de catwalk. En dat is het rijk van de mannen. Ik sta soms  urenlang schouder aan schouder met deze stoere kerels en om de tijd te doden wordt er natuurlijk over van alles en nog wat gepraat.

De afgelopen modeweek in Parijs kwam het gesprek op de was doen (tja, je moet er maar op komen!) en de aanpak van mijn collega’s-fotografen is – ik moet het toegeven – wel heel erg praktisch. Sommige tips waren echt vermakelijk en ik heb mijn best gedaan om er zoveel mogelijk te onthouden. Dit is wat is blijven hangen:

Om de lakens zo min mogelijk te moeten wassen (want dat is zo’n werk) zorg ik ervoor dat ik altijd schoon naar bed ga. Zo kan ik langer met dezelfde lakens door’, was een tip van een fotograaf. Een ander beaamde meteen: ‘Ja, ik was altijd mijn voeten voordat ik naar bed ga’.

Om nooit te hoeven strijken, hang ik mijn kleding altijd zo netjes mogelijk uit. Ik heb niet eens een strijkbout in huis.’ Hierop kwam direct een andere reactie: ‘Broeken met een vouw moet je als ze nog vochtig zijn heel netjes met de vouw op de juiste plaats opvouwen. De vouw blijft er dan perfect inzitten.’ Reactie: ‘Maar soms blijft er dan een luchtje aan zitten dat niet helemaal fris is.’ Ook hiervoor was een oplossing: ‘Dan spuit je er gewoon wat parfum over’.

Een handige oplossing kwam ook voor onderbroeken en sokken (je moet weten dat deze mannen een groot deel van het jaar reizen, van Londen naar New York, naar Milaan en Parijs). ‘Ik was elke avond mijn onderbroeken en sokken met de hand. Zo heb ik altijd schoon ondergoed en schone sokken bij me.

Een man kan de was doen! Misschien kunnen wij nog iets van de heren leren! Heb jij ook zo’n grappige of handige wastip, deel ‘m dan met ons. We kijken uit naar jullie reactie.

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE