Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Make-up voor ADVERSUS gedaan! Love it!

Make-up voor ADVERSUS gedaan! Love it!

Gisteren heb ik hair & make-up voor een cover shoot voor ADVERSUS gedaan (foto’s: Alessio …

make-up-shoot-adversus
Hair & make-up by me, Charlotte Mesman

Gisteren heb ik hair & make-up voor een cover shoot voor ADVERSUS gedaan (foto’s: Alessio Cristianini, model: Momo). Ik heb me er enorm op uitgeleefd. Het waren drie looks die ik langzaam heb opgebouwd, van lieflijk tot glam. Ik had echt zin om eens lekker te spelen met de make-up trends die ik backstage gezien heb. Voor deze look heb ik de ogen met zachte roze en grijstinten opgemaakt die in elkaar overlopen. Ik gebruikte daarvoor roze Pro Longwear Paint Pot van M.A.C. en een zacht zwart oogpotlood (ook in het oog, alleen boven) dat ik met een kwast heb vervaagd. De wimpers heb ik niet opgemaakt, dus geen mascara zoals dat nu de trend is (hoe afschuwelijk velen van jullie dat ook vinden!). Ik vond het wel passen bij deze softe look. Op de lippen zie je een snoeperig roze lippenstift (PK 336 van shu uemura). En de nagels zijn zwart gelakt voor een klein ‘stout’ accentje!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE