Make-up voor ADVERSUS gedaan! Love it!

make-up-shoot-adversus
Hair & make-up by me, Charlotte Mesman

Gisteren heb ik hair & make-up voor een cover shoot voor ADVERSUS gedaan (foto’s: Alessio Cristianini, model: Momo). Ik heb me er enorm op uitgeleefd. Het waren drie looks die ik langzaam heb opgebouwd, van lieflijk tot glam. Ik had echt zin om eens lekker te spelen met de make-up trends die ik backstage gezien heb. Voor deze look heb ik de ogen met zachte roze en grijstinten opgemaakt die in elkaar overlopen. Ik gebruikte daarvoor roze Pro Longwear Paint Pot van M.A.C. en een zacht zwart oogpotlood (ook in het oog, alleen boven) dat ik met een kwast heb vervaagd. De wimpers heb ik niet opgemaakt, dus geen mascara zoals dat nu de trend is (hoe afschuwelijk velen van jullie dat ook vinden!). Ik vond het wel passen bij deze softe look. Op de lippen zie je een snoeperig roze lippenstift (PK 336 van shu uemura). En de nagels zijn zwart gelakt voor een klein ‘stout’ accentje!

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.