Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Smokey eyes :-) Supermooi voor de feesten

Smokey eyes :-) Supermooi voor de feesten

Kon het niet nalaten om ook de derde make-up look die ik gisteren tijdens de …

make-up-smokey-eyesKon het niet nalaten om ook de derde make-up look die ik gisteren tijdens de ADVERSUS shoot heb… ahum… ‘gecreëerd’ te publiceren (op deze manier heb ik al heel wat vrij gegeven van het nieuwe model Momo dat binnenkort op ADVERSUS te zien is!). Hier heb ik Momo’s ogen flink omlijnd met een zacht zwart oogpotlood (ook in het oog) en het toen vervaagd. Het is op dit moment helemaal de trend om vooral ook onder het oog veel (grijs of zwart) oogpotlood of oogschaduw aan te brengen. Ik vind het supermooi en doe het tegenwoordig ook bij mezelf! Heel mooi voor de feesten :-) Voor de lippen heb ik een helrode gloss van Christian Dior gebruikt met een bijna ‘plastic effect’. Love it (al zeg ik het zelf)! De nagellak is van Tom Ford (16 Bordeaux Lust). Overigens was Momo helemaal fantastisch en heeft ze het voor deze foto zelfs klaar gespeeld om wat tranen over haar wangen te laten lopen om het dramatische effect te vergroten. Als een actrice zat ze te huilen! Oeps… en of course heeft ook Alessio Cristianini met zijn camera weer zijn best gedaan :-)

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE