Trendystyle.net | Fashion trends | Softe make-up voor sp(r)ookjesbruid

Softe make-up voor sp(r)ookjesbruid

Hallo allemaal, ik heb nu ook de foto (@Alessio Cristianini) van de tweede make-up look …

make-up-smokey-eyes02
Softe make-up voor sp(r)ookjesbruid

Hallo allemaal, ik heb nu ook de foto (@Alessio Cristianini) van de tweede make-up look van de ADVERSUS shoot van afgelopen dinsdag binnen. Ik vind het leuk om deze ook nog even te posten. De eerste look was dus heel lieflijk, voor de derde look gaf ik model Momo zwoele en donkere smokey eyes. Ook voor deze tweede look zijn haar ogen zwart aangezet. Ik gebruik op dit moment liever zachte koolpotloden omdat je alles dan mooi kunt vervagen. De lippen zijn heel licht en mat. En de huid is heel soft opgemaakt met alleen een primer en een bleekroze blush met een klein beetje shimmer. Ik hoop dat jullie er iets mee kunnen. Mooi voor de feestdagen maar volgens mij mogen zo’n oogmake-up best ook overdag, zeker met lichte lippen en een ‘naakte’ huid. Wat vinden jullie ervan?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE