Trendystyle.net | The Blonde Potato | Zin in (winter)wit!

Zin in (winter)wit!

Als december nadert, krijg ik altijd weer zin in… winterwit. De afgelopen maanden heb ik …

winterwitte-winterjas01 winterwitte-winterjas02Als december nadert, krijg ik altijd weer zin in… winterwit. De afgelopen maanden heb ik fanatiek zwart gedragen (ja, het is weer mode!), maar nu heb ik het wel weer gehad. Dit winterwitte ‘redingote’-jasje dat ik eens in Tokyo heb gekocht, is weer helemaal mijn favoriet. Hebben jullie ook al weer zin in lichte kleding?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE