Trendystyle.net | The Blonde Potato | Mijn ‘Burberry’ schoentjes… Ahum :-)

Mijn ‘Burberry’ schoentjes… Ahum :-)

Tijdens één van mijn reizen in Azië tikte ik in een klein winkeltje deze schoenen …

schoenenSchoenenTijdens één van mijn reizen in Azië tikte ik in een klein winkeltje deze schoenen op de kop. Ze zijn duidelijk geïnspireerd door de pumps van Burberry van dit seizoen. Net zoals die van het Britse merk hebben ook deze schoenen een lage sleehak, puntige neuzen en een versiersel op de voorkant. Ze zijn supertuttig (het voetbedje maakt het er niet beter op!) maar ze lopen ontzettend lekker en ze hebben wel iets, vind ik. Met zwarte kousen en een minirokje zijn ze super.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE