Zin in mijn grijze T-shirt

Deze foto maakte ik tijdens de show van Dsquared2 in Milaan (het model is Hailey Clauson). Een beetje zomers misschien voor een wintercollectie. Maar toen ik ‘m terugzag, ben ik heel hard in mijn kast gaan zoeken naar een T-shirt van Diesel dat ik eens heb gekocht. Ik had gewoon weer zin om het op een spijkerbroek te dragen. En dat terwijl het buiten vandaag ijzig (mistig) koud is!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE