Trendystyle.net | Fashion trends | Milaan: kou kleumen voor de H&M for Versace collectie

Milaan: kou kleumen voor de H&M for Versace collectie

Milaan, 17 november 2011. Iedere fashionista zal weten dat H&M vanmorgen de deuren heeft geopend …

Milaan, 17 november 2011. Iedere fashionista zal weten dat H&M vanmorgen de deuren heeft geopend voor de verkoop van de Versace for H&M collectie. Trendystyle wilde dit moment meemaken in Milaan waar het modehuis Versace gevestigd is en Donatella’s collecties het licht zien. [Lees verder onder de foto’s]

H&M for Versace collectie

H&M for Versace collectie

H&M for Versace collectie

H&M for Versace collectie

H&M for Versace collectie

H&M for Versace collectie

H&M for Versace collectie

H&M for Versace collectie

Als eerste brachten we een bezoekje aan het H&M filiaal in de Corso Vittorio Emanuele, de winkelstraat die zich koestert in de schaduw van de indrukwekkende Dom. Daar stond vanmorgen een rustige en geordende rij in de bittere kou te wachten om bij H&M naar binnen te mogen. De toegang tot de collectie Versace werd, net zoals in Nederland, met een polsbandjessysteem geregeld. Vanaf 11 uur gisterenavond zouden zich al mensen voor de deur verzameld hebben om als eerste een greep in de kleurrijke collectie – veel tropische prints en zwart leren items met studs – te kunnen doen. Daarvoor kregen de bezitters van een polsbandje elk tien minuten de tijd. Bovendien mocht per persoon maar één item van een bepaald model worden gekocht en moet er binnen 2 dagen geruild worden. Van hysterie was geen sprake. Alles verliep heel kalm.

Van de H&M bij de Dom liepen we de ongeveer 500 meter naar de H&M op San Babila. De  fashionista’s hadden het hier gemakkelijker dan hun ‘concurrenten’ bij de H&M voor de Dom omdat de rij voor de damescollectie binnen in het filiaal opgesteld stond en niet kou hoefde te lijden. De herencollectie was in het voorportaal op de benedenverdieping uitgestald waar je zonder rij of armbandje bij kon komen. Om 12 uur zou ook de damescollectie geheel vrij worden gegeven. Vanaf dat tijdstip dus geen rijen en armbandjes meer.

Onze redactie sprak met verschillende fashionista’s. Schoenen, bijous en kussens vonden grif aftrek. Ze toonden zich enthousiast over de collectie (‘heel uitgesproken’) ook al vonden sommigen de prijzen dit keer wel wat pittiger dan gewoonlijk.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE