Trendystyle.net | The Blonde Potato | Zin in de zomer. Mijn nieuwe badpak ('Forget the rules')

Zin in de zomer. Mijn nieuwe badpak ('Forget the rules')

 Ik heb héél erg zin in de zomer! En jullie natuurlijk ook! Met zulk mooi …

badmode-zomer-2014-01 Ik heb héél erg zin in de zomer! En jullie natuurlijk ook! Met zulk mooi weer kun je niet anders dan dromen van witte stranden en een blauwe zee. En dus… kocht ik vandaag een nieuw badpak. Bij Zara. Niet de allerorigineelste keuze, maar ik vond dit badpak echt prima. De leuze ‘FORGET THE RULES’ is als op mijn lijf geschreven. En ik ben weg van het model. Heel simpel, een mooie kleur en eenvoudig model. Maar wat ik helemaal fijn vind, is dat je geen bandjes achter in je nek hoeft te strikken. Dat vind ik soms echt heel ongemakkelijk. Wat vinden jullie ervan? Strikken jullie zonder probleem bandjes in je nek of gaan jullie liever voor een ‘olympisch’ model?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE