Trendystyle.net | The Blonde Potato | Mijn nieuwe hondje :-) Was het maar waar!

Mijn nieuwe hondje :-) Was het maar waar!

Ik stel jullie aan mijn nieuwe hondje voor. Hij heet Bert! No, I’m kidding :-( …

hondjeIk stel jullie aan mijn nieuwe hondje voor. Hij heet Bert! No, I’m kidding :-( Was het maar waar. Ik ben op dit moment in Azië en raakte verzeild op een marktje waar ze de allerliefste dieren verkochten. Babykonijntjes en deze schattige hondjes. Lijkt’ie niet op een beertje? De meisjes hier  vertroetelen ze als baby’s, kleden ze aan, geven ze een plaatsje in het restaurant en rijden ze zelfs rond in een kinderwagentje. Hondjes als deze worden hier als prinsjes behandeld. Ik mocht dit baby-hondje eventjes vasthouden (niet te lang, en dat was maar goed ook, want anders had ik ‘m nooit meer afgestaan). Ik heb nog nooit zo iets liefs en zachts gevoeld! Wat een knuffel! Wat vinden jullie ervan?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE