Sleeping pack! Klinkt dat niet ontzettend goed?

korean-cosmetics-sleeping-pack-02
Sleeping pack

Sleeping pack. Klinkt dat niet ontzettend goed? Mijn Japanse vriendin Tomoko nam mij gisteren mee naar een Koreaanse beauty shop. Waar te beginnen? Ik ben een enorme fan van Zuid-Koreaanse beauty producten en ik voelde me als Alice in Wonderland! Zuid-Korea zou op dit moment – volgens media – zo’n tien jaar op Amerika voorlopen als het op huidverzorging aankomt.

Ik wist echt niet waar ik kijken moest. Ik ken de verschillende brands wel een beetje, maar niet allemaal natuurlijk. Uiteindelijk ging ik voor een ‘sleeping pack’ van Pure Label (nooit van gehoord, maar volgens internet een goede keuze), een masker dat je huid tijdens je nachtrust hydrateert.

Ik heb het vannacht geprobeerd en vond het heerlijk. Was even bang dat mijn kussen vol crème zou komen te zitten (ik slaap vaak op mijn zij) maar het masker trekt vrij snel in en daarna houdt het vocht vast, iets wat heel welkom is. Love it!

Ik hoop dat ik snel een ‘baby face’ krijg zoals de Engelse vertaling belooft :-) Wat vinden jullie van nachtmaskers? Ooit geprobeerd?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE