Zin in de Kerst: bontmutsen en kerstengelen

KerstengelGisteren was ik even bij Lifestyle en daar kreeg ik opeens zo’n zin in de Kerst. Dit jaar zag ik opvallend weinig kleur maar veel lichte tinten. De zilveren kerstengelen voor in de kerstboom vond ik schattig. Het is zo grappig dat je mij in een uitgerekte vorm in de kerstengel weerspiegeld ziet. En natuurlijk werd ik naar de afdeling bontmutsen en tassen getrokken. Ik ben dol op bontmutsen. Er zaten hele leuke bij. Ik koos de muts op de foto omdat het logo van Lifestyle niet op de klep staat zoals bij de andere modellen.

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE