Rode en chocoladebruine lippen voor de winter

Op de catwalk voor de winter waren er veel rode en chocoladekleurige lippen te zien. Mat en glanzend. Perfecte lippen of lippen waar de lippenstift met de vingers op de lippen getipt was. Voor de feestdagen is het mooi om donkere lippenstift te combineren met een heel lichte zilverkleurige oogschaduw. Het is een perfecte formule om snel met een feestelijke maquillage voor de dag te komen.

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

2 gedachten over “Rode en chocoladebruine lippen voor de winter”

  1. Ik vind het wel geinig die chocoladebruine lippen. Mijn vriend vind dat ook. Hij vraagt mij dan, meestal voor het kussen: ‘zijn ze “melk” of “puur”?. Mijn vriend valt op puur.
    Ilona

  2. Haha, ik heb geen vriend, dus puur of melk doet er niet toe. Maar ik vind het wel een leuk idee. Heb zelf bruin haar en bruine ogen. Dus waarom geen bruine lippen? ‘k Ga morgen eens kijken bij de drogist of dat wat is.

Reacties zijn gesloten.