Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | De zijscheiding is de allernieuwste haartrend voor winter 2022 2023

De zijscheiding is de allernieuwste haartrend voor winter 2022 2023

Draag jij je haar in een zijscheiding? Top! Want de zijscheiding is de allernieuwste haartrend voor winter 2022 2023.

Haartrends herfst winter 2022 2023
Kapsels met zijscheiding backstage bij Anteprima in Milaan. Photo courtesy of Anteprima

Als je maar lang genoeg wacht, komt alles weer terug in de mode. En dat is dus nu het geval van de zijscheiding. De zijscheiding is de allernieuwste haartrend voor winter 2022 2023.

Of course, de zijscheiding is niets nieuws. De halve wereld loopt met een zijscheiding. Maar heb je er eentje, dan ben vanaf nu dus weer hip! Overigens kan het geen kwaad om even bij je haarscheiding, waar die ook zit, stil te staan.

Allernieuwste haartrends voor winter 2022 2023
De zijscheiding is de allernieuwste haartrend voor winter 2022 2023. Photo courtesy of Anteprima

Heb je een middenscheiding, vraag je dan af of het leuk kan zijn om hem naar opzij te verleggen. Je haar is een kwestie van blijven experimenteren. Alleen op die manier bereik je de beste en coolste resultaten en leer je je haar en gezicht goed kennen.

Haartrends herfst winter 2022 2023
Modellen bij Anteprima, allemaal met een zijscheiding. Photo courtesy of Anteprima

Heb je al een zijscheiding, dan kan het inspirerend werken om hem eens naar de andere kant te verleggen. Dat kan een heel andere look geven.

Dit moet je weten: zijscheidingen zijn juist vanwege hun asymmetrie erg flatterend. Heb je een wat onregelmatig gezicht, dan is de zijscheiding jouw ding.

Allernieuwste haartrends voor winter 2022 2023
De zijscheiding is de allernieuwste haartrend voor winter 2022 2023. Photo courtesy of Anteprima

Verder ben je er enkel met een zijscheiding nog niet. Je kunt je haar met zijscheiding natuurlijk op allerlei manieren dragen. Een trendy kapsel look is nog altijd: je haar gladjes opzij brengen en de lange kant van je haar vastzetten met een schuifspeldje. Net zoals we dat op de catwalk van Anteprima voor winter 2022 2023 in Milaan zagen.

Deze hair look is supercute en heel eenvoudig. Het schuifspeldje doet je vast aan je kindertijd denken. Maar die zijscheiding die gladjes en chic een beetje over je voorhoofd loopt, is elegant en allerminst kinderachtig. Proberen!

Klik hier voor de kapseltrends voor de heren voor winter 2022 2023

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE