Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Anti-aging | Wenkbrauwtrends 2022. Dit anti-aging trucje moet je kennen!

Wenkbrauwtrends 2022. Dit anti-aging trucje moet je kennen!

De wenkbrauwtrends voor 2022 zijn: vol en natuurlijk (al zitten dunne wenkbrauwen eraan te komen). Met dit anti-aging trucje open je je blik en geef je je gezicht een jongere uitstraling mee.

Wenkbrauwtrends winter 2022. Dit anti-aging trucje moet je kennen!
Wenkbrauwtrends winter 2022. Dit anti-aging trucje moet je kennen! Foto: Mauro Pilotto

De wenkbrauwtrends voor 2022 zijn (vooralsnog) vol en natuurlijk (er zit dit jaar een terugkeer naar dunne wenkbrauwen aan te komen). Dat geldt voor de vorm en de manier van opmaken. Qua vorm betekent dit dat we zoveel mogelijk bij de eigenlijke vorm van onze wenkbrauwen blijven. Qua opmaken betekent dit dat we de huid door de haartjes heen moeten kunnen zien.

Wenkbrauwtrends 2022. Dit anti-aging trucje moet je kennen
Wenkbrauwtrends 2022. Dit anti-aging trucje moet je kennen! Foto; Charlotte Mesman

Met deze wenkbrauwtrends kun je prima uit de voeten als je jong bent maar naar mate de jaren verstrijken, kan er wel eens iets aan gaan schorten. Je wenkbrauwen worden dunner, ze schijnen zelfs te zakken waardoor ze dichter op je ogen komen te zitten (die op hun beurt kleiner worden). Om meer ruimte te creëren en de blik – zoals dat zo mooi heet – te openen, kun je het beste de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen iets corrigeren met het volgende anti-aging trucje.

Anti-aging trucje voor wenkbrauwen die de blik openen

1. Stel vast waar het hoogste punt van je wenkbrauwen moet liggen. Dit doe je door een potlood tegen je neusvleugel te leggen en het dan over je iris naar je wenkbrauwen te laten lopen. Waar het potlood je wenkbrauw kruist, moet het hoogste punt komen te liggen.

Wenkbrauwtrends 2022. Dit anti-aging trucje moet je kennen!
Wenkbrauwtrends 2022. Dit anti-aging trucje moet je kennen! Foto; Charlotte Mesman

2. Maak dit hoogste punt een klein beetje hoger dan de natuurlijke vorm. Doe dit door afzonderlijke wenkbrauwhaartjes te tekenen. Haartje voor haartje (zodat je conform de wenkbrauwtrends de huid blijft zien). Door je wenkbrauw iets omhoog te trekken, krijg je een liftend effect.

Wenkbrauwtrends 2022
Up-to-date wenkbrauwen. Topmodel Frida Aasen. Foto: Charlotte Mesman

3. Maak het begin van je wenkbrauwen bij je neus nu iets lager. Hierdoor krijgen je wenkbrauwen in zijn geheel een opwaartse lijn. Alles wat opwaarts gaat, heeft een liftend effect en maakt jeugdig! Denk eraan dat je binnenste ooghoeken niet verlaagt door simpelweg wat donkere poeder aan te brengen, maar wederom door haartje voor haartje bij te tekenen.

Je zult merken dat deze vorm wenkbrauwen je blik opent en je gezicht een jongere uitstraling meegeeft.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE