Vrouwelijk model poseert voor reclame mannen ondergoed

Reclamecampagne Intimissimi

Dat vrouwelijk schoon in Italië, meer nog dan in elk ander land, de aandacht van het publiek trekt, is bekend. Adverteerders spelen er steeds handiger op in.

Een tijdje geleden veroorzaakte enkele strategisch geplaatste billboards in de modestad Milaan verkeersopstoppingen. Op het billboard was een model met een opwaaierend rokje te zien. De foto was zo genomen dat je regelrecht onder het rokje keek. Een onweerstaanbare aanblik voor de Italianen. Over het billboard zijn heel wat discussies geweest maar het modehuis dat ermee adverteerde, heeft er wel algemene bekendheid mee verworven.

Op dit moment is het geen modehuis maar een lingeriefabrikant die met een geniale zet komt. Intimissimi heeft voor de reclamecampagne waarmee zij de nieuwste ondergoedcollectie voor de heren onder de aandacht wil brengen geen mannelijk maar een vrouwelijk model gekozen. Het verleidelijke topmodel Irina Shayk, vriendin van de voetballer Cristiano Ronaldo, is overal te zien in… herenhemd en boxershorts (compleet met de klassieke mannelijk ‘gulp’).

Het mannelijke publiek zal, terwijl het Irina bewondert, de reclameboodschap wel onbewust oppakken. Maar de campagne lijkt ons ook om een andere reden een goede zet. Vrouwen houden er nu eenmaal ook van om mooie vrouwen te zien. Zij zullen zich wellicht in de campagne identificeren of van een uiterlijk als dat van Irina dromen. En wij kunnen ons zo voorstellen dat menig vrouw toch even bij het herenondergoed van Intimissimi gaat kijken. Voor haar partner of misschien wel… voor zichzelf!

Wat vind jij van het idee om een vrouwelijk model in herenondergoed te laten poseren? En draag jij zelf wel eens herenondergoed?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE