Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Wat is er met Dior Addict gebeurd?

Wat is er met Dior Addict gebeurd?

Als je een addict van Dior Addict bent, dan kom je bij het zien van …

Als je een addict van Dior Addict bent, dan kom je bij het zien van de bodem van de donkerblauwe fles (misschien) voor een onaangename verrassing te staan. Volgens ons is Dior Addict de oude niet meer.

Mijn fles Dior Addict is bijna aan vervanging toe en omdat ik nooit zonder wil blijven, ben ik altijd vroegtijdig klaar om een nieuw flacon aan te schaffen. Een tussenstop op het vliegveld van Hong Kong leek mij daar de perfecte gelegenheid toe. Tot mijn verbazing (en teleurstelling) bleek de parfumerie geen Dior Addict te hebben. Ik kreeg zoiets als ‘Product change’ te horen.

De parfumerie in Nederland was mijn volgende stap. Hier vond ik het parfum onmiddellijk maar de verpakking zag er net iets anders uit dan gewoonlijk. De verkoopster verzekerde mij dat alleen de verpakking gewijzigd was. Voor alle zekerheid heb het parfum toch nog even willen proberen. En wat bleek? Volgens mij is het luchtje zelf ook veranderd. Na jarenlang Dior Addict te hebben gebruikt kan ik me daar toch niet in vergissen?

Ook in andere parfumerieën in ons land kreeg ik steeds hetzelfde verhaal te horen. ‘De verpakking is gewijzigd, het parfum zelf niet.’ Maar waarom herken ik de geur dan niet?

Tijdens een korte vakantie in Griekenland maakte ik van de gelegenheid gebruik om ook daar naar het parfum te informeren. In de locale parfumerie trof ik wederom (alleen) de nieuwe versie aan. De vriendelijke verkoopster vertelde ons gehoord te hebben dat het parfum nu door een andere fabriek wordt gemaakt maar dat niet bekend is dat het van samenstelling is gewijzigd.

Nergens heb ik ook maar een flacon Dior Addict met het voor mij zo bekende parfum kunnen vinden. Als een ware addict heb ik van Dior Addict moeten afkicken en de laatste druppeltjes heb ik voor speciale gelegenheden bewaard. Inmiddels ben ik noodgedwongen op een ander luchtje (van een ander modehuis) overgestapt.

Wat ik mij echter afvraag is waarom een parfum van samenstelling zou moet wijzigen? Een parfum is iets heel persoonlijks, het wordt als het ware je eigen luchtje. En dan opeens ruikt het anders. Waarom doen modehuizen ons dit aan? Hebben jullie ook gemerkt dat Dior Addict gewijzigd is of is het alleen maar onze indruk omdat we een andere verpakking zien?

En wat vinden jullie ervan dat we steeds overgeleverd zijn aan de modegrillen van de ontwerpers? Dit geldt niet alleen voor parfums maar ook voor kleding. Is rood in de mode dan vind je nergens donkerblauw meer (om het zo maar even te zeggen). Wat vinden jullie daarvan?

We zijn benieuwd naar jullie reacties – Charlotte Mesman

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE