Trendystyle.net | Fashion trends | Elisabetta Canalis, ex van George Clooney. Pain is love

Elisabetta Canalis, ex van George Clooney. Pain is love

Zegt de naam Elisabetta Canalis je iets? Nee? Laten we je dan snel even helpen. …

Zegt de naam Elisabetta Canalis je iets? Nee? Laten we je dan snel even helpen. Ze is de vriendin, pardon, ex-vriendin van George Clooney.

Backstage bij de show van Dsquared2 in Milaan ontstond er commotie toen de Italiaanse showgirl Elisabetta Canalis en (toen nog) vriendin van George Clooney het vertrek betrad. Iedereen was plotseling van stuk. Visagisten lieten hun make-upkwasten in de lucht hangen. Een kapper die het nekhaar van een model aan het wegscheren was en de arme jongen daarbij aan het haar boven op zijn hoofd vasthield, boog zover naar achteren om Elisabetta te begroeten dat hij het verbouwereerde model met zich meesleurde.

Nadat het haar van Elisabetta door behendige handen was geborsteld en gekruld, poseerde ze met de ontwerpers Dean en Dan Caten voor de vele fotografen. De chaos was compleet. Deze taferelen deden zich voor op dinsdag 21 juni 2011. De dag erna stonden de kranten bol van nieuws over de Italiaanse schoonheid. George en Elisabetta waren, na een romance van twee jaar, uit elkaar gegaan. George Clooney zou, zo wordt er wel gezegd, ‘gek worden’ van het geruzie van de Italiaanse. Bovendien gaan er geruchten dat Canalis had willen trouwen en kinderen krijgen, terwijl George aan bindingsangst zou lijden.  Hadden we op de hoogte geweest van al dit nieuws dan hadden we Elisabetta die morgen met duizenden vragen belaagd. Nu hebben we ons ertoe beperkt om haar te vragen om even voor onze camera te poseren.

Hier zijn de laatste foto’s van Elisabetta ‘als vriendin van…’ :-) Kijk ook even naar Elisabetta’s look: de combinatie van een spijkerbloes met een roze broek is supergeslaagd.

Elisabetta Canalis poseert voor Trendystyle
Elisabetta Canalis poseert voor het leger fotografen backstage bij Dsquared2
Spijkerbloes en roze broek met stoere leren riem voor Elisabetta Canalis
Close-up van Elisabetta Canalis
Een lachende Elisabetta Canalis. Wist zij al dat George Clooney en zij de dag erna de wereld zouden vertellen dat ze elkaar waren?
Kus voor één van de hair stylisten backstage. Elisabetta lijkt ze goed te kennen.
Pain is Love. Tatoeage van Elisabetta Canalis

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE