Trendystyle.net | The Blonde Potato | Vorig jaar om deze tijd… Hong Kong

Vorig jaar om deze tijd… Hong Kong

Vorig jaar om deze tijd was ik in Hong Kong. Het was toen veel kouder …

Vorig jaar in Hong Kong. Foto: Adversus

Vorig jaar om deze tijd was ik in Hong Kong. Het was toen veel kouder dan ik verwacht had (zonnig maar maximaal 15 graden). En daarom ‘moest’ ik bij Zara in Hong Kong nieuwe kleren kopen (goed excuus natuurlijk). Maar omdat je niet mocht passen (het was immers uitverkoop!) zat ik er zo ongeveer met alle maten naast. De broek was te kort, het truitje was te klein en ook het jasje zat heel krap en had te korte mouwen. Ik heb het allemaal toch maar aangetrokken (ga in het buitenland maar eens ruilen!). De proporties zijn een beetje raar maar de sjaal en het baretje uit Japan waar ik in een eerdere post al over schreef, maakten veel goed. Overkomt het julie ook wel eens dat jullie met miskopen thuis komen? En wat doen jullie ermee? Wegstoppen of toch aantrekken?

Charlotte Mesman (The Blonde Potato)

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE