Trendystyle.net | Vondst van Stella: sexy zwarte noppen

Vondst van Stella: sexy zwarte noppen

Super sexy zwarte noppen op een doorzichtig stofje! Ik vind dit idee van ontwerpster Stella …

Super sexy zwarte noppen op een doorzichtig stofje! Ik vind dit idee van ontwerpster Stella McCartney te gek! En andere modeproducten waarschijnlijk ook. Ik was gisteren even bij Zara en in de rekken met avondkleding zag ik verschillende bloesjes met hetzelfde noppen-idee. Zelf kocht ik (van een ander merk) een doorzichtig zwart noppenjurkje dat met een onderjurk gedragen moet worden. Ik ben er erg blij mee. Wat vinden jullie van deze vondst van Stella?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE