Trendystyle.net | Lifestyle | Op straat in Bangkok: zwart-wit

Op straat in Bangkok: zwart-wit

Laatste dagen in Bangkok. Het is hier heerlijk weer. In deze dagen ben ik dol …

Laatste dagen in Bangkok. Het is hier heerlijk weer. In deze dagen ben ik dol op de combinatie zwart-wit. Ik denk dat ik deze inspiratie tijdens het laatste showseizoen heb opgedaan. Zwart met wit is zo stijlvol! Op deze foto draag ik een lange zwarte plissérok (die je ook tijdens de feestdagen goed zou kunnen dragen) met een simpel wit hemdje. De kanten sjaal met franjes heb ik hier in een klein winkeltje met handgemaakte kleding gekocht. Morgen is het alweer 30 december! Weet nog steeds niet wat ik met Oudejaarsavond ga doen. Weten jullie het al?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE