Trendystyle.net | Fashion trends | Street style vrouwen | Stijlicoon Anna Dello Russo: nog meer inspiratie voor Oudejaarsavond!

Stijlicoon Anna Dello Russo: nog meer inspiratie voor Oudejaarsavond!

Anna Dello Russo is een internationaal stijlicoon. De Italiaanse modejournaliste is editor at large van …

Anna Dello Russo is een internationaal stijlicoon. De Italiaanse modejournaliste is editor at large van Vogue Japan en steelt letterlijk de shows bij de internationale fashionshows. Bij elke show van kaliber zie je Anna in een super outfit. Heb je een beetje lef nodig (Anna is best heel ‘controversieel’) om je voor Oudejaarsavond te kleden, neem dan Anna Dello Russo als voorbeeld. Ze weet hoe je een fashion look moet creëren. Misschien vinden jullie niet alles wat ze draagt mooi (helemaal met jullie eens!), maar ze heeft wel een eigen stijl. Dit seizoen zag ik Anna in: kant (bij Haider Ackermann), glamour (bij Hermes), nopjes en snake skin (bij en van Gucci). Wat vinden jullie ervan?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE