Oudejaarsavond: opsteekkapsel en chandelier oorbellen?

Weten jullie al wat jullie op Oudejaarsavond aan doen? Ik heb de foto’s die ik op de catwalks voor zomer 2012 heb gemaakt er eens op nagekeken. Vind het altijd leuk om een beetje op de mode vooruit te lopen. Ik denk dat ik voor deze look van Ermanno Scervino ga. Ik vind zo’n opsteekkapsel met chandelier oorbellen best heel sensueel. En oorbellen zijn het komende jaar bovendien weer helemaal in. Nu moet ik ze alleen nog zien te vinden! Zijn jullie al klaar voor de nacht van Oud-en-Nieuw?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Reacties zijn gesloten.