Trendystyle.net | Culinair | Desserts en taarten | Mmmm… Blueberry yogurt cake. Herinnering aan het Kerstdiner

Mmmm… Blueberry yogurt cake. Herinnering aan het Kerstdiner

Deze foto’s zijn het enige dat nog over is van ons Kerstdiner! Voordat deze heerlijke …


Deze foto’s zijn het enige dat nog over is van ons Kerstdiner! Voordat deze heerlijke Blueberry yogurt cake punten op tafel werden gezet, heb ik er snel nog wat foto’s van gemaakt.

De bloemen op de taartpunten inspireerden me om er een soort lifestyle shoot van te maken. Op de achtergrond zie je mijn zwarte parelketting met witte bloem in Chanel stijl. En of het lekker was? Heerlijk! Kunnen jullie trouwens ook zo genieten van de aanblik van taarten en cupcakes? Ik kan er geen genoeg van krijgen en moet altijd alles fotograferen.


Door Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via haar kolom The Blonde Potato deelt ze haar passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE