Mmmm… Blueberry yogurt cake. Herinnering aan het Kerstdiner


Deze foto’s zijn het enige dat nog over is van ons Kerstdiner! Voordat deze heerlijke Blueberry yogurt cake punten op tafel werden gezet, heb ik er snel nog wat foto’s van gemaakt.

De bloemen op de taartpunten inspireerden me om er een soort lifestyle shoot van te maken. Op de achtergrond zie je mijn zwarte parelketting met witte bloem in Chanel stijl. En of het lekker was? Heerlijk! Kunnen jullie trouwens ook zo genieten van de aanblik van taarten en cupcakes? Ik kan er geen genoeg van krijgen en moet altijd alles fotograferen.


Door Charlotte, fashion addict, make-up junk, globetrotter en oh ja… hoofdredactrice van Trendystyle. Via haar kolom The Blonde Potato deelt ze haar passie voor de mooie dingen in het leven met jullie. Laten we vooral onze ervaringen uitwisselen!

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.

1 gedachte over “Mmmm… Blueberry yogurt cake. Herinnering aan het Kerstdiner”

Reacties zijn gesloten.