Merry Christmas! Smile :-)

Hoe was jullie eerste kerstdag? Mijn dag was dit jaar bijzonder. Het is heel vreemd om de feestdagen aan de andere kant van de wereld door te brengen. Hier in Bangkok was het vandaag zo’n 24 graden Celsius en er stond een ongewoon verkoelend briesje. Terwijl ik deze post schrijf, is het alweer donker en laat in de avond. Tegen schemeringstijd ben ik even bij Paragon, één van de grootste malls en een enorme trekpleister tijdens de feestdagen, gaan kijken. De sfeer was aanstekelijk vrolijk en heel  internationaal. Iedereen fotografeerde elkaar voor de kerstboom en kerstdecors die op plein waren opgebouwd en er waren mensen uit alle hoeken van de wereld. Vanuit Bangkok Merry Christmas voor iedereen! And keep smiling :-)

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE