Trendystyle.net | Fashion trends | Topmodellen | Topmodel van het jaar? Arizona Muse!

Topmodel van het jaar? Arizona Muse!

Vandaag las ik dat Arizona Muse door Vogue is uitgeroepen tot Topmodel nummer 1. Op …

Vandaag las ik dat Arizona Muse door Vogue is uitgeroepen tot Topmodel nummer 1. Op de foto hierboven zit het model backstage relaxt aan een sinaasappeltje. Het was najaar 2011. Arizona heeft de afgelopen seizoenen veel shows gelopen en bekendheid bij het modepubliek opgebouwd. Het model is herkenbaar uit duizenden, al is het maar vanwege haar opvallende haarlengte die ze met stijl weet te dragen.Het verbaast me dan ook niet dat Vogue haar als nummer 1 heeft gekozen. Volgens Anna Wintour, directrice van Vogue America, is Arizona een mix van topmodel Linda Evangelista (jaren ’80) en topmodel Natalia Vodianova (begin 2000). Ik denk dat Arizona het nieuwe jaar goed kan beginnen met de lof die ze van Vogue krijgt toegezwaaid. Overigens is Arizona naast model ook moeder. En dat ze weet wat ze wil, bleek wel achter de schermen waar ik haar het werk van de fotografen zag onderbreken om ze vervolgens precies te vertellen hoe ze haar moesten fotograferen.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE