Vet en piekerig haar? Het mag! Doe kapsel inspiratie op

Opsteekkapsel herfst 2016
Kapseltrend: nonchalant, gewild slordig en piekerig haar, ph. Mauro Pilotto

Leg je steiltang maar weg. Je haar mag dit seizoen lekker pieken. Slordige en nonchalante hair looks zijn cool. Je haar mag er zelfs een beetje vettig en greasy uitzien, maar dan natuurlijk wel op de goede manier.

Een voorbeeld van zo’n piekerige, greasy look zagen we backstage bij de catwalk show van Costume National in Milaan. Voor deze wintershow draaiden de hair stylisten het haar lekker slordig in een rol achter op het hoofd en vervolgens trokken ze rond het gezicht allemaal lokken en babyhaartjes los.

Verder ging er nog een Smoothing Lotion (Moroccanoil) overheen om het haar een beetje greasy te maken en het te hydrateren. Je kunt ook een leave-in conditioner gebruiken. Krijgt je haar meteen ook een boost. Easy, toch?

Dit kapsel is natuurlijk perfect op die dagen dat je haar even niet wil of dat je geen tijd hebt om het netjes te wassen en te stylen.

Wil je meer over dit kapsel weten, klik dan hier voor de video.

Opsteekkapsel herfst 2016
Kapseltrend: nonchalant, gewild slordig en piekerig haar, ph. Mauro Pilotto

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE